Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gövde gösterisi

Samandağ Belediyesi’ne katılan 26

Samandağ Belediyesi’ne katılan 26 iş makinası şehir turu attı
Samandağ Belediyesi, 26 hizmet aracını filosuna ekleyerek hizmet ağını güçlendirdi. Hizmete sunulan araçlar, Perşembe günkü katılımın ardından ertesi gün şehir turu attı. Samandağ Belediyesi iş makinalarının şehir turu, ilçede ilk kez uygulanan bir tanıtım olarak dikkati çekerken, ilçe halkının yer yer alkışlarla ve yer yer de kolonya dökmek suretiyle hoşnutluğunu gösterdiği bildirildi.
Samandağ Belediyesinin bünyesine kattığı 26 son model hizmet aracının şehir turu, 75. Yıl Cumhuriyet Alanı’nda başladı, ana cadde üzerinden, Hz. Hıdır Ziyareti çevresinde sona erdi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, araçların park edildiği Hz. Hıdır ziyareti çevresindeki alana gelerek yeni iş araçlarının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Birim müdürleri ve araçların şoförleriyle konuşan Başkan Nehir; İşçisiyle, memuruyla, müdürüyle, amiriyle birlik ve beraberlik içinde, hizmet aşkıyla Samandağ halkına hak ettiği hizmeti, en iyi şekilde vereceklerini belirtti.
Başkan Nehir, “Araç filomuzu yenileyerek, hedeflerimize bir adım daha yaklaştık. Halkımıza daha etkin, daha hızlı, daha verimli hizmet götüreceğiz. Yeni araçlarla birlikte bakım ve yakıt maliyetlerinden tasarruf sağlayacağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
-Cemil Yıldız-