Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Grafik Tasarım Yarışması

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, Gelecek Gençlerin Kültür Endüstrisi Destek Programı’na Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) ve Teknoparkhatay tarafından sunulan “Kültür Endüstrilerine Benim de Katkım Var!” Projesi kapsamında bir Grafik Tasarım Yarışması gerçekleştirecek. Konuyla ilgili açıklama şöyle:
“Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, Gelecek Gençlerin Kültür Endüstrisi Destek Programı’na Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Teknoparkhatay tarafından sunulan Kültür Endüstrilerine Benim de Katkım Var Projesi kapsamında bir Grafik Tasarım Yarışması gerçekleştirecek. Yarışma sürecine başvurular form aracılığıyla, online olarak alınacaktır. Başvuru öncesinde mentorluk desteği sağlanacaktır. Ön elemeyi geçen başvuru sahipleri için, proje kapsamında; Fikri mülkiyet hakları tanıtımı, girişimcilik fırsatları, genç sanatçılar için fırsatlar gibi başlıklarda eğitim verilecektir. Eğitim sonrasında, jüri üyeleri, çalışmaları değerlendirecek.
Yarışma kapsamında aşağıdaki ödüller takdim edilecek:
1.Ödülü: 4.000 TL
2.Ödülü: 3.000 TL
3.Ödülü: 2.000 TL
Jüri Özel Ödülü: 1.000 TL
Aralık ayı içerisinde, projenin genel kapsamlı sergisi düzenlenecek ve jüri üyelerinin sergilemeye değer bulduğu çalışmalar, proje kapsamında sergilenecek. Sergilemeye hak kazanan eser sahiplerine katılım belgesi verilecek.” -Mutlu Yanık-