Gülen A.Demirspor Oldu: 1-0

Hatayspor, Adana’dan 1-0 yenilgi ile  dönerken, ev sahibi ekibin golünü  64.dakikada  Yunus kaydetti. Hatayspor, Adana Demirspor deplasmanından puansız döndü. İlk yarısı 0-0 biten maçta, Bordo-Beyazlılar, ikinci yarıda Samet’in şık golüne engel olamadı. Maç, sert ve gergin başladı. Hakem, iki tarafı da uyardı. İlk 15 dakika, takımların birbirlerini yoklaması ile geçti. Hatayspor, rakip kaleye ilk kez […]

Hatayspor, Adana’dan 1-0 yenilgi ile  dönerken, ev sahibi ekibin golünü  64.dakikada  Yunus kaydetti.

Hatayspor, Adana Demirspor deplasmanından puansız döndü. İlk yarısı 0-0 biten maçta, Bordo-Beyazlılar, ikinci yarıda Samet’in şık golüne engel olamadı. Maç, sert ve gergin başladı. Hakem, iki tarafı da uyardı. İlk 15 dakika, takımların birbirlerini yoklaması ile geçti.

Hatayspor, rakip kaleye ilk kez 21.dakikada gitti.

Bordo-Beyazlılar, soldan korner kullandı. Yaşanan karambolde, El Kaabi röveşata ile topu kaleye gönderdi. Top, direkten döndü. Hemen başlayan kontratakta, bu kez Adana Demirspor, Yunus ile önemli bir fırsatı kullanamadı.

23.dakikada, Hatayspor atağı soldan gelişti. Adekugbe, yerden ortaladı. El Kaabi, çok uygun pozisyonda topu havaya dikti. 25.dakikada Diouf’un pasında, Lobjanidze ortaladı. Ancak Hatayspor’dan dokunan olmadı.

32.dakikada, Hatayspor, Diouf ve Mehdi ile önemli bir fırsatı kullanamadı. 32.dakikadaki Balotelli tehlikesini Burak son anda önledi. 35.dakikada, Munir, kritik bir kurtarışla rakibe gol izni vermedi. 45+2’de, Balotelli, enfes bir pasla Vargas’ı gördü. Bu futbolcunun şutunda, top, kaleci Munir’den döndü. İkinci vuruşunda top, yan ağlarda kaldı.

İkinci yarıya, ev sahibi ekip çok hızlı başladı. İlginçtir, ilk 15 dakikada, Hatayspor, sahasından çıkamadı. 48. dakikada, Balotelli, ceza yayı üzerinden vurdu. Kaleci Munir, yumrukla uzaklaştırdı. 49 dakikada, Vargas,  önemli bir fırsatı kullanamadı. 59.dakikada Akintola, müthiş vurdu. Kaleci Munir aynı güzellikle kurtardı. 64.dakikada ise ev sahibi ekibin golü geldi.

Bu dakikada ileri çıkan Fatih, top kaptırdı. Bu, rakibe pozisyon şansı verdi ve rakip atağı da çok hızlı gelişti. Soldan başlayan atakta, Vargas ortaladı. Yunus, penaltı noktası üzerinde önce kontrol etti, sonra Burak’ı çalımladı ve plase vuruşla topu ağlara gönderdi, 1-0.

Golden 2 dakika sonra, Lobjanidze çıktı, Kamara girdi. Golden sonra ev sahibi ekip, seyircisinin de desteğiyle daha iyi oynarken, Hatayspor ise yediği golün şokunu kolay atlatamadı.

73.dakikada Hatayspor’da El Kaabi ile Traore çıktı, yerlerine M.Mert ile Louis girdi. 83.dakikada Kamara ile Louis, önemli bir fırsatı kullanamadı ve maçta başka gol olmayınca, Hatayspor, Adana deplasmanımdan 1-0 yenik ayrıldı.  -Cemil Yıldız-

Exit mobile version