Gülse Birsel ne paylaştı? Gülse Birsel’in Vural Tekin ile ilgili paylaştığı yazıda ne yazıyordu?

Ünlü komedyen ve yazar Gülse Birsel, sosyal medya hesabından Vural Tekin’in vefatıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Birsel’in bu paylaşımı, kısa sürede takipçileri tarafından büyük tepki gördü. Ünlü komedyen ve yazar Gülse Birsel, Avrupa Yakası’ndaki oyuncu arkadaşı Vural Çelik‘in vefatının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Paylaşımı büyük tepki toplayan Birsel, kısa süre sonra bu paylaşımı […]

Ünlü komedyen ve yazar Gülse Birsel, sosyal medya hesabından Vural Tekin’in vefatıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Birsel’in bu paylaşımı, kısa sürede takipçileri tarafından büyük tepki gördü. Ünlü komedyen ve yazar Gülse Birsel, Avrupa Yakası’ndaki oyuncu arkadaşı Vural Çelik‘in vefatının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Paylaşımı büyük tepki toplayan Birsel, kısa süre sonra bu paylaşımı kaldırdı. Detaylar haberimizde…

Gülse Birsel Ne Paylaştı?

Ünlü komedyen ve yazar Gülse Birsel, Vural Çelik‘in vefatının ardından Instagram hesabından duygusal bir yazı paylaştı. Vural Çelik, Avrupa Yakası dizisinin sevilen karakterlerinden biriydi ve dizinin ikinci sezonunda diziye dahil olmuştu. Birsel, Çelik’in kendisi ve set arkadaşları üzerindeki etkisini ve onunla yaşadığı anıları anlattı. Ancak bu paylaşım, sosyal medyada bazı takipçileri tarafından eleştirildi ve tepki çekti. Gülse Birsel, tepkilerin ardından bu paylaşımı Instagram hesabından kaldırdı.

Vural’a Vedam

Gülse Birsel, paylaşımında Vural Çelik ile ilgili anılarını ve duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Birkaç yıldır cenazelere gidemiyorum. (Çözmem gereken bir anksiyete.) Cenazeler, dini tören bölümünü ayrı tutarsak vefat edeni yad etmek, veda etmek için vardır. Ben bunu yazarak yapacağım.

Bir iş arkadaşımı çok erken kaybettim. Şaşkın ve üzgünüm. Vural Çelik Avrupa Yakası’nın ikinci sezonuna tek bölümlük Kubilay rolü için gelmişti. Çok tatlı bir performans gösterdi. O hafta yapımcıya ‘Mümkünse her bölüm yazmak istiyorum’ dedim ve Vural ekibe katılmış oldu.

Nevi şahsına münhasır biriydi. Setin çocuğu gibiydi. Herkese kendi kendine küser, nedenini bilmediğimiz konulara alınır, sonra barışmak için hediyeler isterdi. Bu hediye konusu setin şakası haline geldikçe ‘Bu hafta bana ne alıyorsun Gülse?’ cümlesiyle girmeye başlamıştı stüdyoya. Beraber çok güldüğümüz, keyfi yerinde olsun diye hep kollamaya çalıştığımız bir çocuksu ruhtu. Özellikle bana ve Engin Günaydın‘a çok nazı geçerdi. Sette biraz da bizi güldürmek için oynadığı bir ‘Mağdur persona’sı vardı. Şenay Gürler‘le bir kahve içmeye mi çıkıyoruz, ‘Vaay tabii sosyete bizi davet etmez!’ derdi. Bu şakaları yaparken kendisi de gülmeden duramazdı.”

Vural Çelik’in Ayrılığı ve Sonrası

Birsel, paylaşımında Vural Çelik’in diziden ayrılmak istediği dönemi de anlattı. Son sezona girerken Çelik’in, ücret, saatler ve senaryodaki rolüyle ilgili şikayetleri nedeniyle diziden ayrılmak istediğini belirtti. Birsel ve bazı oyuncu arkadaşları, Çelik’i bu kararından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamamışlar. Vural Çelik, yapımcılara alıngan bir mesajla ayrıldığını söylemiş ve teşekkür etmişti. Birsel, “Belki ısrar etmemi, yapımcıyı arayıp onsuz olmaz dememi bekledi. Yanlış karardı bence.” ifadelerini kullandı.

Paylaşım Sosyal Medyada Tepki Gördü

Gülse Birsel’in bu duygusal vedası, sosyal medyada birçok kişi tarafından eleştirildi. Takipçileri, Birsel’in paylaştığı bazı ifadeleri kırıcı ve gereksiz buldu. Özellikle, Çelik’in diziden ayrılış süreci ve sonrasında yaşananlarla ilgili detayların paylaşılması, bazı takipçiler tarafından hoş karşılanmadı. Bu tepkiler üzerine Birsel, kısa süre sonra bu paylaşımı kaldırdı.

Vural Çelik Kimdir?

Vural Çelik, Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Kubilay karakteriyle tanınmıştır. Dizinin ikinci sezonunda rol almış ve gösterdiği performansla dizi ekibine kalıcı olarak katılmıştır. Nevi şahsına münhasır kişiliği ve set arkadaşlarıyla olan ilişkileriyle hatırlanan Çelik, hayatını kaybetmesiyle sevenlerini yasa boğmuştur.

Exit mobile version