Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gümrükler Başmüşaviri Vefat Etti

Evlilik yıldönümü paylaşımından 3

Evlilik yıldönümü paylaşımından 3 gün sonra gelen ölüm…

Antakyalı İşkadını, aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı da olan Zekiye Yiğitbaşı’nın aile dostu, yakın arkadaşı, aynı zamanda Adana Gümrükler Başmüşaviri olan Türkan Cerrahoğlu, vefat etti. Antakyalı Zekiye Yiğitbaşı, geçtiğimiz hafta sonunda, evliliğinin 41.yıldönümünü sosyal medya hesabında paylaşırken, kendisi, eşi ve merhume Türkan Cerrahoğlu da fotoğraf karesinde yer aldı.
Zekiye Yiğitbaşı, en samimi arkadaşının ölümünden 3 gün önceki paylaşımında şöyle dedi:
“15.06.1980. Tam 41 yıl… Acı tatlı geçen onca yılın en güzel hediyeleri; oğullarımız, gelinlerimiz, torunlarımız oldu. Allah, herkesin gönlüne göre versin.”
Bu paylaşımın 3 gün sonrasında ise Zekiye Yiğitbaşı, acı haberle birlikte şu paylaşımı yaptı:
“Haftanın ilk gününde, kötü haber Adana’dan geldi. Gümrükler Başmüşaviri Türkan Cerrahoğlu’nu kaybettik. 15 Haziran evlenme yıldönümümüz dolayısıyla yaptığım paylaşımda, onun da fotoğrafı vardı. Dünyanın en pozitif insanıydı. Ailesine, sevenlerine başsağlığı dilerim. Cennet mekanın olsun, Türkan Abla. Nur içinde yat.”
Yakalandığı kanserden kurtulamayıp vefat eden Türkan Cerrahoğlu’nun, aynı zamanda bir şampuan firması reklamında da rol alarak, elde ettiği geliri öğrencilere burs olarak verdiği, kazancının, yaşamını idame ettirmesinden sonraki kısmını da yine öğrencilere burs olarak dağıttığı öğrenildi.
ANTAKYA, merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diler. -Cemil Yıldız-