Gümüşgöze’de Bir Genç Asansörde Mahsur Kaldı

Defne ilçesi Gümüşgöze yerleşim biriminde bir apartmanın asansörü arızalandı. Asansörde mahsur kalan bir genç, apartman sakinleri ve çevredekilerin çabalarına rağmen kurtarılamayınca durum itfaiye teşkilatına bildirildi. Gelen itfaiye kurtarma ekipleri, kapısı açılamayan asansörü ellerindeki malzeme ve aletlerle açarak, içinde mahsur kalan genci kurtardı. Gelişme, “Salı günü akşam saatlerinde 17:19 sularında 112 Acil Çağrı Merkezimize düşen ihbar […]

Defne ilçesi Gümüşgöze yerleşim biriminde bir apartmanın asansörü arızalandı. Asansörde mahsur kalan bir genç, apartman sakinleri ve çevredekilerin çabalarına rağmen kurtarılamayınca durum itfaiye teşkilatına bildirildi.

Gelen itfaiye kurtarma ekipleri, kapısı açılamayan asansörü ellerindeki malzeme ve aletlerle açarak, içinde mahsur kalan genci kurtardı.

Gelişme, “Salı günü akşam saatlerinde 17:19 sularında 112 Acil Çağrı Merkezimize düşen ihbar neticesinde Defne İlçesi Gümüşgöze Mahallesi’nde apartmanın asansöründe mahsur kalan vatandaşımız sağlıklı bir şekilde kurtarılmıştır” şeklinde duyuruldu.

Genç, olaydan sağlıklı bir şekilde kurtarılırken, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkin müdahalesi sayesinde olası bir facia önlenmiş oldu. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version