Gürcan Sovuksu’dan ”Hatay’ın özel afet bölgesi” ilan edilmemesiyle ilgili sıradışı öneri:

Antakyalı inşaat mühendisi, depremde binlerce kişi gibi en çok zarar görenlerden Gürcan Sovuksu, ilimiz Hatay’ın deprem felaketini en acı şekilde yaşamasına rağmen hükümetin ilimizle ilgili hala ÖZEL AFET BÖLGESİ kararı çıkartmamasını hayretle karşıladığını söyledi. SOVUKSU; seçilmişleri AÇLIK GREVİ yapmaya çağırdı.

Antakyalıların yakından tanıdığı , zaman zaman müzisyenliği ile de sahnelerin tanınan ismi, İnşaat mühendisi Gürcan Sovuksu sosyal medyada sıradışı çarpıcı sayılabilecek şu paylaşımı yaptı: “Yaşadığımız bu olağanüstü durum karşısındaki çaresizliği, kimimiz tekil olarak, kimimiz STK başkanları olarak, kimi basın organlarımız olarak “Afet bölgesi” ilan edilmesi yönünde “600 milletvekili gelsin ilimizi görsün” çağrısını bile sağır sultanın duyacağı şekilde haykırdık.
Demokraside bizleri ,bizi temsil etmek için seçtiğimiz Belediye Başkanları, Milletvekillerinin şu andan itibaren Atatürk büstü önünde köprü başında açlık grevi yapmalarından başka çare kalmadı diye düşünüyorum.
Çünkü tam umutlanıp bugün daha iyi dediğim günde şehrin merkezi caddesinde ki apartmanımızda 3.kere hırsızlık bugün gerçekleşti ne yazık ki. Bende tüm seçilmişlerimizi sadece anlaşılmak adına köprü başında AÇLIK GREVİNE davet ediyorum.
Bu eylemi yapmadığın sürece ve Bu saatten sonra memlekette Belediye Başkanı olmuşsun Milletvekili olmuşsun ne yazar. Unutmayınız ki her partiden seçilen için söylüyorum Esas şu an önemli olan deprem münasebeti ile ülkenin çeşitli yerlerinden sizleri seçmek için kilometrelerce uzaktan bin bir zorlukla gelip sizleri meclise gönderen halkınıza ahde borcu ödemektir.” – Adil Yeşildağ –

Exit mobile version