Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güzel, Armutlu ve Akdeniz’de

Halkımıza hak ettiği hizmet

Halkımıza hak ettiği hizmet için söz…

Defne CHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel, Armutlu ve Akdeniz Mahallelerinde kapsamlı ziyaretlerde bulunurken, bu yörelere yönelik hizmetlerin en ivedi şekilde gelmesi için söz verdi.
Armutlu Mahallesi ziyaretini kalabalık bir partili grubu ile gerçekleştiren İbrahim Güzel’in değerlendirmesi şöyle:
“Haksızlığa boyun eğmeyenlerin, zalimle mücadele edenlerin, mazlumun yanında duranların kenti Defne’mizin onurlu Armutlu halkı ve esnafı ile bir araya geldik. Bu vesile ile 3 fidanımızı bir daha rahmetle anıyorum. Söz veriyorum… Biz de halkımıza hak ettiği hizmeti vereceğiz. Bizim için bugüne kadar verdikleri mücadeleyi unutmadık. Biz de halkımız için, halkımız ile birlikte mücadele edeceğiz.”
CHP Adayı İbrahim Güzel’in Akdeniz Mahallesi ziyaret izlenimleri de şöyle:
“Akdeniz Mahallemizde halk toplantımızı gerçekleştirdik. Bizlere, sabır ve anlayış gösteren halkımıza teşekkür ediyorum. Yapacak çok işimiz var. Çok çalışacağız ve halkımızın desteğiyle sorunların güzelce üstesinden geleceğiz.”
İbrahim Güzel, Defne ile ilgili projeleri konusunda da şu mesajı verdi:
“Defne’mizi Güzel yapmak için çıktığımız bu yolda Tarım Kenti Defne hayalimiz var. Organik Tarım Projesi, Organik Pazar, Tohum Takas Şenliği, Endemik Bitki AR-GE Merkezi gibi projelerimizi birlikte çalışarak, beraber hayata geçireceğiz.” -Cemil Yıldız-