HABİTAT iyileşme projelerini görüştü

TOBB Hatay Kurulları ve HABİTAT Derneği iş birliğiyle bölge iyileşme projelerini tartıştı. TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu yönetimi, HABİTAT Derneği Başkanı Sezai Hazır liderliğinde önemli bir toplantı gerçekleştirdi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, bölgede yaşanan doğal afet sonrası ekonomik iyileşmeye katkıda bulunacak projeler ele alındı. […]

TOBB Hatay Kurulları ve HABİTAT Derneği iş birliğiyle bölge iyileşme projelerini tartıştı. TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu yönetimi, HABİTAT Derneği Başkanı Sezai Hazır liderliğinde önemli bir toplantı gerçekleştirdi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, bölgede yaşanan doğal afet sonrası ekonomik iyileşmeye katkıda bulunacak projeler ele alındı.
HABİTAT Derneği Başkanı Sezai Hazır, toplantıda derneğin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi. “Sürdürülebilir kalkınma ve güçlü iş birlikleriyle toplumsal etki odaklı projeler geliştiren bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bugün, Hatay Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler kurul üyeleriyle buradayız. Bölgemiz, geçtiğimiz Şubat ayında büyük bir deprem felaketi yaşadı. Bu kadim şehri yeniden ayağa kaldırmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız” dedi.
Toplantıya katılan TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve yönetimi ile TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Dablan ve yönetimi, bölge iyileşmesine yönelik iş birliği ve projelerin önemine vurgu yaptılar.
Toplantıda, deprem sonrası bölge ekonomisine destek olacak, uzun vadeli iyileşme projeleri üzerinde görüşmeler yapıldı. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version