Hafızlara diploma…

Antakya’da Hafızlıklarını Tamamlayan Öğrenciler Ödüllendirildi Antakya İlçe müftülüğüne bağlı Hz. Hatice Hafızlık Yatılı Kur’an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan kız öğrencileriiçin Hz Hatice Kız Kur’an Kursu Konferans Salonunda “Hafızlık Bitirme töreni” düzenlendi. Törene: İl Müftüsü Mevlüt TOPÇU, Kur’an kursu Yöneticisi Ayşegül KALKAN, Kur’an Kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. İl müftüsü Mevlüt Topçu törende yaptığı konuşmada […]

Antakya’da Hafızlıklarını Tamamlayan Öğrenciler Ödüllendirildi
Antakya İlçe müftülüğüne bağlı Hz. Hatice Hafızlık Yatılı Kur’an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan kız öğrencileriiçin Hz Hatice Kız Kur’an Kursu Konferans Salonunda “Hafızlık Bitirme töreni” düzenlendi.
Törene: İl Müftüsü Mevlüt TOPÇU, Kur’an kursu Yöneticisi Ayşegül KALKAN, Kur’an Kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
İl müftüsü Mevlüt Topçu törende yaptığı konuşmada “Hafızlığını bitiren tüm kızlarımızı tebrik ediyorum. Her biri kendi evinin Aişesi, Fatıması ve Haticesi olacaklar. Hafızlıklarını bitirerek çok önemli bir başarı kaydettiler. Ama şimdi sahih dini kaynaklarından İslam’ın güzelliklerini okuyacaklar, öğrenecekler, yaşayacaklar ve en önemlisi de anlatacaklar.” Dedi
Programın son bölümünde de il müftüsü TOPÇU, dua etti ve Hafızlıklarını tamamlamış öğrencilere diplomaları yanı sıra çeşitli hediyeler takdim etti.(Adil Yeşildağ)

Exit mobile version