HAK-İŞ’ten Çağrı: İsrail Ürünlerini Boykot Edin

HAK-İŞ Konfederasyonu'nun Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Gazze'deki olaylara karşı duyarlılık göstererek, konfederasyon üyelerine önemli çağrılarda bulundu.

Mahmut Aslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ardından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamlara sessiz kalmadıklarını belirten Aslan, konfederasyon olarak Gazze’ye maddi yardım yapıldığını ve bu yardımların devam edeceğini ifade etti.
Ayrıca, Aslan İsrail’e destek veren ürünleri boykot etme çağrısını yineleyerek, konfederasyonun milli hassasiyetle hareket ettiğini vurguladı. Bu çerçevede, mevcut banka kartları konusunda yerli ve milli olan TROY’a geçiş çağrısında bulundu.
HAK-İŞ Konfederasyonu’nun Gazze’ye yardım kampanyasına destek olmak için, Güngör, üyelere, sendikalara, ve ailelere seslendi. “HAYDİ, büyük HAK-İŞ ailesi, hassasiyetinize güveniyoruz. Yerli ve milli ödeme sistemimiz TROY ile Gazzeli kardeşlerimizin yanında olalım. Kartınız hangisi olursa olsun, sağ alt köşesinde TROY olsun.” dedi. – Meriç Demiray-

Exit mobile version