Hak Sahipliği Kapsamına Kiracılar Da Dahil Edilsin

Hatay halkı Hak Sahipliği talebinde bulunan afetzedelerin hak sahipliği şartları arasına kiracıların da dahil edilmesini istiyor. Hatay’daki yaşam doğalının bir parçası olan ancak maddi imkansızlıklar yüzünden ev ve iş yeri sahibi olamamış kiracı olarak Hatay halkının bir parçası konumundaki kiracıların da hak sahipliği kapsamına dahil edilmesi isteniyor. Vatandaşlar “Hatay’da ikamet eden kiracılara da hak sahipliği […]

Hatay halkı Hak Sahipliği talebinde bulunan afetzedelerin hak sahipliği şartları arasına kiracıların da dahil edilmesini istiyor.

Hatay’daki yaşam doğalının bir parçası olan ancak maddi imkansızlıklar yüzünden ev ve iş yeri sahibi olamamış kiracı olarak Hatay halkının bir parçası konumundaki kiracıların da hak sahipliği kapsamına dahil edilmesi isteniyor. Vatandaşlar “Hatay’da ikamet eden kiracılara da hak sahipliği başvurusunda bulunma talep hakkı ve imkanı sağlanmasının adalet ve hakkaniyet esasları gereği uygun olacağı sürekli kiracı olarak yaşayan insanlarımızın da hak sahipliği kapsamına alınmasının hakkaniyet gereği olacağı” savunuluyor.

Exit mobile version