Halef Günay ile ‘Meslekte 40 Yıl’

Hatay’ın sevilen iş insanı ve Günay Otomotiv’in sahibi Halef Günay, mesleği devralışının 40. yılını özel bir davetle kutlayacak. 12 Ekim Cumartesi günü saat 11.00-14.00 arasında Antakya Büyükdalyan’da, E5 karayolu üzerindeki Günay Plaza’da düzenlenecek olan davette Halef Günay, çalışanları ve meslektaşlarıyla bir araya gelecek. Mesleğinde 40 yılı geride bırakan Halef Günay, Hatay’da sadece iş dünyasında değil, […]

Hatay’ın sevilen iş insanı ve Günay Otomotiv’in sahibi Halef Günay, mesleği devralışının 40. yılını özel bir davetle kutlayacak.
12 Ekim Cumartesi günü saat 11.00-14.00 arasında Antakya Büyükdalyan’da, E5 karayolu üzerindeki Günay Plaza’da düzenlenecek olan davette Halef Günay, çalışanları ve meslektaşlarıyla bir araya gelecek.
Mesleğinde 40 yılı geride bırakan Halef Günay, Hatay’da sadece iş dünyasında değil, hayırsever kişiliğiyle de tanınıyor. Özellikle 6 Şubat depremlerinden sonra bölgedeki yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Günay, Hatay’a yaptığı katkılarla takdir topluyor.
Başarılarıyla dikkat çeken iş insanı Halef Günay, Hatay’da pek çok kesim tarafından saygı gören bir isim olmayı sürdürüyor.

Exit mobile version