Halk Nefes Almakta Zorlanıyor

Hatay’ın Defne ilçesi Akdeniz Mahallesi’nde gerçekleşen kontrolsüz ve tedbirsiz yıkımlar halkı zor durumda bırakıyor. Çadırlarda yaşam mücadelesi veren halk kaldıkları yerin yakınlarında olan yıkımların yarattığı toz ve kirlilikten dolayı kalamıyor ve nefes almakta güçlük çekiyor. Yıkım yapılırken su desteği olmaması ve çevrede yaşayanların güvenliğinin alınmaması tepkilere yol açıyor. Asrın felaketini yaşamış insanlar, bu zorlu süreçte […]

Hatay’ın Defne ilçesi Akdeniz Mahallesi’nde gerçekleşen kontrolsüz ve tedbirsiz yıkımlar halkı zor durumda bırakıyor. Çadırlarda yaşam mücadelesi veren halk kaldıkları yerin yakınlarında olan yıkımların yarattığı toz ve kirlilikten dolayı kalamıyor ve nefes almakta güçlük çekiyor.

Yıkım yapılırken su desteği olmaması ve çevrede yaşayanların güvenliğinin alınmaması tepkilere yol açıyor. Asrın felaketini yaşamış insanlar, bu zorlu süreçte bir de kontrolsüz yıkımlar ve toz bulutu ile kendilerini uğraştıran şirketlere bir yaptırım uygulanmasını ve gerekli önlemlerin alınmasını istiyor.

Exit mobile version