Haluk Levet de kripto dünyasında

Son dönemdeki fiyat düşüşlerine rağmen dünyaca ünlü birçok isim kripto piyasasına destek vermeyi sürdürüyor. Yurt dışındaki birçok ünlü gibi yerli ünlüler de bu desteğe devam ediyor. Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Haluk Levent. Levent, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamada kendi token’ını çıkaracağını duyurdu.Levent, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Verimli bir yöntem olduğunu tecrübe ettik ve […]

Son dönemdeki fiyat düşüşlerine rağmen dünyaca ünlü birçok isim kripto piyasasına destek vermeyi sürdürüyor. Yurt dışındaki birçok ünlü gibi yerli ünlüler de bu desteğe devam ediyor. Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Haluk Levent. Levent, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamada kendi token’ını çıkaracağını duyurdu.
Levent, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Verimli bir yöntem olduğunu tecrübe ettik ve şimdi bu dijital yolu kapsamlı şekilde deneyimlemek niyetindeyiz.” dedi.
Açıklamasının devamında ise şunları söyledi: “Bu doğrultuda yeni bir token çıkartmaya karar verdik. Adı HALUK Token olacak. HALUK Token önemli faydalara da sahip olacak. Detayları Whitepaper üzerinden okuyabilirsiniz. Tüm süreç her adımı ile şeffaf ilerleyecek.”
Levent, token’dan elde edeceği tüm gelirin deprem bölgesine yapılan ve yapılacak okullar için kullanılacağını belirterek, “Bu token’ın bana kalan tüm geliri sadece deprem bölgesine yaptığımız ve yapacağımız okullar için kullanılacak. Ben tek kuruş istemiyorum.” dedi. -Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version