Hamit Bal, Emekli Zanaatkarları Ziyaret Etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve beraberindeki heyet, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2024 yılının “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesi dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. Son dönemlerde emeklilere yönelik indirim protokolleri imzalayarak esnaf ziyaretleri gerçekleştiren SGK, zanaatlarıyla büyük beğeni toplayan emekli ustaları da unutmuyor. Bu kapsamda, SGK […]

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve beraberindeki heyet, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2024 yılının “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesi dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor.
Son dönemlerde emeklilere yönelik indirim protokolleri imzalayarak esnaf ziyaretleri gerçekleştiren SGK, zanaatlarıyla büyük beğeni toplayan emekli ustaları da unutmuyor. Bu kapsamda, SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve ekibi, Altınözü ilçesini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, 60 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan emekli zanaatkar Selim Orduluoğlu ile bir araya gelen heyet, geleneksel zanaatların korunup yaşatılması adına yürütülen çalışmaları takdirle karşıladı. Ayrıca, Altınkaya Mahallesi’nde yaşayan ve Ortadoğu, Avrupa ve Amerika’da geleneksel el sanatlarını tanıtarak bir kültür elçisi görevini üstlenen 90 yaşındaki zanaatkar Niyazi Köleoğlu da ziyaret edildi.
SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, emeklilerin topluma sağladığı katkılara dikkat çekerek, “Emeklilerimiz, tecrübeleri ve yetenekleriyle topluma katkı sağlamaya devam ediyor. Onların bilgi birikimlerini ve emeklerini takdir etmek ve desteklemek bizim için büyük bir onurdur,” dedi.


Ziyaretin ilk durağı olan Altınözü’nde, 76 yaşındaki Selim Orduluoğlu’na sağlıklı uzun ömürler dileyen Bal, “Kendisine hayırlı ve bol kazançlar diledik. Misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz,” şeklinde konuştu.
İkinci durakta ise Niyazi Köleoğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Bal, “Kendisine sağlık ve sıhhat diliyoruz. Onun hayat dersi ve anıları, bizlere büyük bir değer kattı,” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, geçtiğimiz aylarda yapılan ziyarette emeklilere indirim sözleşmesi imzalanan Altınözü Çiftçioğlu Arçelik Bayisi de ziyaret edildi. Ziyaret sırasında, deprem sürecinin zorlukları ve mücbir sebep halinin devamı gibi konular hakkında istişareler yapıldı. Bal, işletmeci Mişel Çiftçioğlu’na da hayırlı ve bol kazanç temennilerinde bulundu.

Exit mobile version