Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Harbiye dolmuşları yenileniyor

Harbiye Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı

Harbiye Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Sedat Tatlı, göreve gelir gelmez dolmuş sorununa el attı ve mahalleye yeni otobüslerle şehir içi dolmuşçuluk sürecini başlatacaklarını açıkladı.

Hatay Esnaf Sanatkarları Odaları Birlik (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz’ün de katıldığı, şoför esnafının da hazır olduğu törende, Harbiye hattına eklenen son teknoloji minibüs dolmuş aracı için kurban kesildi. Birlik Başkanı Kadir Teksöz, yeni Başkan Sedat Tatlı’nın çok idealist, çalışkan ve önemli hizmetler yapmak için gelmiş biri olduğunu hatırlattı ve şu değerlendirmeyi yaptı:
“Harbiye’ye Tatlı, tatlı geldi. Hatay’a ilk engelli toplu taşıma araçlarını getiren, yeni-genç-dinamik Başkan Sedat Tatlı, seçilir seçilmez 32 yıllık kooperatife çağ atlattı. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ile beraber, ‘Harbiye halkı rahat edecek’ diyen Başkan Tatlı’nın yanındayız.”
Harbiye’ye çalışan dolmuş-minibüs araçların yenilenmeye başladığını belirten Başkan Sedat Tatlı ise “Şoför esnafımızın ve halkımızın yanında olacağız” diye konuştu. -Cemil Yıldız-