Defne ve Antakya’da yangın

2023’ün son günlerinde Antakya ve Defne ilçelerinde çadır yangınlar meydana geldi. Defne İlçesi Harbiye Mahallesinde meydana gelen çadır yangını çağrılan itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede kontrol altına alındı, ancak çadır ve içindeki malzemelerin tamamı yandı. Olayda Can kaybı ve yaralanma yaşanmazken çadır kullanılamaz hale geldi. Hafta sonunda bir diğer çadır yangını ise Antakya Cuma pazarında […]

2023’ün son günlerinde Antakya ve Defne ilçelerinde çadır yangınlar meydana geldi. Defne İlçesi Harbiye Mahallesinde meydana gelen çadır yangını çağrılan itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede kontrol altına alındı, ancak çadır ve içindeki malzemelerin tamamı yandı. Olayda Can kaybı ve yaralanma yaşanmazken çadır kullanılamaz hale geldi.
Hafta sonunda bir diğer çadır yangını ise Antakya Cuma pazarında yaşandı. Antakya İlçesi Esenlik Mahallesi Cuma pazarı içerisinde çadır yangını meydana geldi. Gelişme üzerine itfaiye ekipleri  olay yerine hızlı bir şekilde intikal etti ve  yangın kısa sürede kontrol altına alındı, ardından soğutma çalışması gerçekleştirildi. Ancak yangında çadır ve içindeki malzemelerin tamamı kül oldu. (Adil Yeşildağ)



Exit mobile version