Hassaspor Şampiyon

Hassa Belediyespor, 2021-2022 futbol sezonu Hatay 1. Amatör Küme (A) Grubu’nda şampiyonluğa ulaştı. Hassa Belediyespor, son maçını 4-2 kazandı. Hassa ilçe stadında, Hassa Belediyespor ile Hatay Medeniyetler Gençlik ve Spor arasında oynanan maçın sonrasında, kupa töreni düzenlendi. Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, Hassa Belediyespor’un şampiyonluk kupasını, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Karataş’la birlikte takıma sundu. Takım, […]

Hassa Belediyespor, 2021-2022 futbol sezonu Hatay 1. Amatör Küme (A) Grubu’nda şampiyonluğa ulaştı. Hassa Belediyespor, son maçını 4-2 kazandı.

Hassa ilçe stadında, Hassa Belediyespor ile Hatay Medeniyetler Gençlik ve Spor arasında oynanan maçın sonrasında, kupa töreni düzenlendi. Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, Hassa Belediyespor’un şampiyonluk kupasını, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Karataş’la birlikte takıma sundu. Takım, hem kupayı havaya kaldırmanın, hem de şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıkmanın büyük coşkusunu yaşadı.

Hassa Belediyespor’a 4-2’lik galibiyeti getiren golleri, 22. ve 78. dakikalarda Hamza Yiğit Koşay, 54. dakikada Fatih Kodalak, 80. dakikada ise Aziz Tekin kaydetti.

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş da maçı izledi ve galibiyet elde eden şampiyon olan takımı tebrik etti, kupa sevinçlerine ortak oldu. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version