Hatay Bakan istiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (HASİAD) ziyaret etti. Ziyaret sırasında Güzelmansur’u HASİAD Başkanı Ahmet Horoz ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ziyaretin ardından önemli açıklamalarda bulunan HASİAD Başkanı Ahmet Horoz, Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için daha fazla ses getirmesi gerektiğini belirterek, “Hatay’a bir bakana ihtiyacımız var” dedi. […]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (HASİAD) ziyaret etti. Ziyaret sırasında Güzelmansur’u HASİAD Başkanı Ahmet Horoz ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.
Ziyaretin ardından önemli açıklamalarda bulunan HASİAD Başkanı Ahmet Horoz, Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için daha fazla ses getirmesi gerektiğini belirterek, “Hatay’a bir bakana ihtiyacımız var” dedi. Horoz, Hatay’ın kaderinin değişmesi gerektiğini ve var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, “Hatay valimizin bütün çabalarına rağmen ilimizin sesinin Ankara’da daha fazla duyulması lazım. Bu nedenle Hatay’ın bir bakana ihtiyacı var” dedi.
Horoz, depremler sonrası ilde ağır yaralar aldıklarını ve bu süreçte birçok kurum ve kuruluşla dayanışma içinde olduklarını belirtti. Bölgeye gerçekleştirilen destekler, ziyaretler ve duyarlılık için teşekkür eden Horoz, “Hatay’ın geleceği için birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyor ve bunu her platformda tekrarlıyoruz. Hatay’ın sesinin daha fazla duyulması adına kesinlikle bir bakana ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.


Milletvekili Güzelmansur ise HASİAD Başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, memleketi için çalışmalarına devam edeceğini ve Hatay’ın sesini sorunlar çözülünceye kadar duyuracağını belirtti. Güzelmansur, “Hatay’da hala normal bir hayat yok. 19 ay geçmesine rağmen Hatay hala sorunlarla boğuşuyor. Barınma, nakliyecilik, ekonomik ve sanayi sorunları var. Esnafımız sıkıntı içinde” dedi.
Güzelmansur, Hatay’ın yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, “Devletimiz şefkatli elini Hatay’a daha fazla uzatmalı. Hataylılar bunu bekliyor” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version