Hatay Baro Merkezi inşaatı başladı

Hatay Barosu, 6 Şubat depreminde zarar gören baro binasının yerine modern bir Baro Merkezi ve Staj Akademisi inşaatı başladı. Projenin finansmanı Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi tarafından sağlanacak ve Türkiye Barolar Birliği de destek sağlayacak. Hatay Barosu’nun yaptığı açıklamaya göre, “Baromuzun girişimiyle; Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi tarafından finanse edilerek Türkiye Barolar Birliği tarafından Çelik yapı malzemeleri […]

Hatay Barosu, 6 Şubat depreminde zarar gören baro binasının yerine modern bir Baro Merkezi ve Staj Akademisi inşaatı başladı. Projenin finansmanı Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi tarafından sağlanacak ve Türkiye Barolar Birliği de destek sağlayacak.

Hatay Barosu’nun yaptığı açıklamaya göre, “Baromuzun girişimiyle; Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi tarafından finanse edilerek Türkiye Barolar Birliği tarafından Çelik yapı malzemeleri ile 2 kat şeklinde inşa edilecek Baro Merkezi ve Staj Akademisi İnşasına bu gün itibariyle zemin etüdü çalışmalarıyla başlanmıştır” bilgisine yer verildi. Hatay Barosu halen TBB’nin de desteğiyle yapılan prefabrik merkezde hizmet veriyor.  (Mutlu Yanık)

Exit mobile version