Hatay Barosu, Avukatlar Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Hatay Barosu, bugün Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajda, hukukun üstünlüğü için çalışan tüm meslektaşların gününü anma ve deprem felaketinde kaybettikleri avukatları anma çağrısı yapıldı. Baro Başkanlığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, hukukun üstünlüğü için özveriyle çalışan tüm meslektaşlarımızın Avukatlar Günü’nü anlamlı bir saygıyla anıyoruz. Hatay’da yaşanan deprem felaketinde aramızdan ayrılan değerli avukatlarımızı […]

Hatay Barosu, bugün Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajda, hukukun üstünlüğü için çalışan tüm meslektaşların gününü anma ve deprem felaketinde kaybettikleri avukatları anma çağrısı yapıldı.

Baro Başkanlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, hukukun üstünlüğü için özveriyle çalışan tüm meslektaşlarımızın Avukatlar Günü’nü anlamlı bir saygıyla anıyoruz.
Hatay’da yaşanan deprem felaketinde aramızdan ayrılan değerli avukatlarımızı ise özlem ve hüzünle yad ediyoruz.
Onların adanmışlıkla sürdürdüğü adalet mücadelesi, mesleğimizin onurlu çizgisini geleceğe taşıyacak.
Hatay Barosu olarak, birlik ve beraberlik içinde, yitirdiğimiz meslektaşlarımızın anısını hukukun koruyucu gücüyle yaşatma sözümüzü yineliyoruz.
Her biri bizim için değerli, her biri hafızamızda canlı kalacak. Ruhsal yasımızı ifade ederken, ailelerine ve sevdiklerine bir kez daha başsağlığı diliyoruz.
Unutmadık, unutmayacağız.” -İlyas Yiğit-

Exit mobile version