Hatay Barosu Genel Kurulu, ekim ayında gerçekleştirilecek. Mevcut Baro Başkanı Av. Hatay Tut, görevini sürdürmek üzere yeniden aday olduğunu duyurdu.
Geride kalan iki yıllık dönemde elde edilen kazanımların ortak emeğin sonucu olduğunu belirten Tut; baro organlarına, komisyonlara, çalışanlara, yönetim kurulu üyelerine ve meslektaşlarına teşekkür etti.
Birlik ve dayanışma içerisinde çalışmaya devam etmek istediklerini ifade eden Tut, şunları söyledi:
“Bir baroyu güçlü kılan yalnızca yönetimi değil; ortak aklı, dayanışma kültürü ve meslektaşlarımızın birbirine duyduğu güvendir. Yeni hedeflerimizi hayata geçirmek, tesis ettiğimiz birlik ve beraberliği sürdürmek, Baromuzun kurumsal kimliğini daha da güçlendirmek adına iki yılın tecrübesi ve ilk günkü heyecanımla Hatay Barosu Başkanlığına yeniden adayım.”