Hatay Barosu’nda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Hatay Barosu’nun Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçimlerde kazanan Av. Hatay Tut ve ekibi, bugün mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Devir teslim töreniyle yeni Baro Başkanı Av. Hatay Tut, Yönetim, Disiplin, Denetleme Kurulu üyeleri ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri, resmen görevlerini devraldı. Eski başkan Av. Erhan Nizamoğlu, tören sırasında Av. Hatay Tut’a çiçek takdim ederek […]

Hatay Barosu’nun Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçimlerde kazanan Av. Hatay Tut ve ekibi, bugün mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Devir teslim töreniyle yeni Baro Başkanı Av. Hatay Tut, Yönetim, Disiplin, Denetleme Kurulu üyeleri ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri, resmen görevlerini devraldı.

Eski başkan Av. Erhan Nizamoğlu, tören sırasında Av. Hatay Tut’a çiçek takdim ederek yeni ekibe başarılar diledi. Nizamoğlu, görevi devralan tüm üyeler için iyi dileklerde bulunarak, Baro’nun gelecekteki başarılarının altını çizdi.

Törende konuşan Av. Hatay Tut, meslektaşlarına hitap ederek şunları söyledi: “Bu demokratik sürece katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Baro olarak, mesleki sorunlarımızı çözme noktasında hep birlikte çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Hatay Barosu’nu daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Önceki başkanımıza ve yönetici arkadaşlarımıza hizmetlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum.”

Törenin sonunda Av. Hatay Tut ve Baro’nun yeni yöneticileri, depremde hayatını kaybeden meslektaşlarının anısına yaptırılan anıta çiçek bıraktı ve onları saygıyla andı.

Exit mobile version