Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Basınının Çınarı Sinan Seyfittinoğlu’nu Kaybettik

Antakya Toplumcu Halk Gazetesi olarak tarifsiz bir acı içerisindeyiz. Basın

Antakya Toplumcu Halk Gazetesi olarak tarifsiz bir acı içerisindeyiz. Basın dünyasının duayen isimlerinden, gazetemizin sesi, yol göstericimiz, kıymetli büyüğümüz gazeteci Sinan Seyfittinoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Merhum Gazeteci Nezih Gassan Seyfittinoğlu ve Fedva Seyfittinoğlu’nun biricik oğlu, İbrahim Seyfittinoğlu, Sinem Seyfittinoğlu ve Selvi Günay’ın kıymetli kardeşi, Hatay basınının örnek gazetecisi, dürüstlüğü ve ilkeleriyle her zaman iz bırakmış bir isimdi. Sinan Seyfittinoğlu, yıllardır sürdürdüğü gazetecilik mesleğinde doğru, tarafsız ve halkın sesi olmayı ilke edinmiş, yalnızca haberin değil, vicdanın da temsilcisi olmuştur.

Onun kalemi; gerçeğin peşinde yılmadan koşan, halkın yanında duran, mesleğine duyduğu büyük sevgi ve sorumlulukla şekillenmişti. Nezaketi, mütevazılığı ve dostluğu ile Hatay basınında silinmeyecek bir iz bıraktı. Onu sadece bir gazeteci olarak değil, bir abi, bir dost, bir yol arkadaşı olarak anıyoruz.

Bu acı kaybın derin hüznünü yaşarken, Sinan Seyfittinoğlu’nun bize bıraktığı mirası, gazetecilik ahlakını ve duruşunu yaşatmaya devam edeceğiz. Onun kalemi ve mücadelesi artık bizimledir.

Mekânın cennet olsun Sinan Seyfittinoğlu, biz seni hiç unutmayacağız.