Hatay BŞB-Has Turizm atışma

HAS TURİZM şirketi sahibi Hatay BŞB’yi otobüs yazıhanesini kanunsuz başka firmaya vermekle suçlarken, Hatay BŞB: ”Mağdur etme yok, mağdur edilenin mağduriyetini giderme var” açıklaması yaptı Türkiye’nin en büyük karayolu yolu taşımacılığı şirketlerinden Hatay Has Turizm ile Hatay büyükşehir belediyesi ulaşım dairesi arasında yaşanan sıkıntı seviyeyi aşan sözlü eleştirilere uzanıyor. HAS Turizm sahibi Ayhan kara, Antakya […]

HAS TURİZM şirketi sahibi Hatay BŞB’yi otobüs yazıhanesini kanunsuz başka firmaya vermekle suçlarken, Hatay BŞB: ”Mağdur etme yok, mağdur edilenin mağduriyetini giderme var” açıklaması yaptı

Türkiye’nin en büyük karayolu yolu taşımacılığı şirketlerinden Hatay Has Turizm ile Hatay büyükşehir belediyesi ulaşım dairesi arasında yaşanan sıkıntı seviyeyi aşan sözlü eleştirilere uzanıyor.
HAS Turizm sahibi Ayhan kara, Antakya otogarında kendi firmasına ait yazıhanenin bir başka firmaya kanunsuz verildiğini kaydederek bu gelişmeye sosyal medya hesabında şöyle paylaştı.
“GİDERAYAK LÜTFÜ HAS tabelasını hukuksuz ve keyfi bir şekilde indirip yerine başka bir firmanın tabelasını astırdı, SENİ O KOLTUKTAN YAKA PAÇA İNDİRMEYEN NAMERT OLSUN, O KOLTUKTAN İNDİĞİN AN YOLSUZLUKLARINI TEK TEK MAHKEMELERE TAŞIMAYANA DA…”
Ayhan Kara’nın bu paylaşımı sonrası Hatay BŞB ulaşım dairesi başkanlığı, Sayıştay Başkanlığı denetimi raporunda Otogarda ihale edilmeksizin yıllardır aynı şirketlerin kiralama yaptığı kaydedilerek bunun doğru olmadığının ihaleye verilmesi gerekliliğinin kaydedildiği bu süreçte yazıhanesi olmayan ve günde 15 araç kaldıran bir firmaya boşta kullanılmayan yazıhanenin verildiği şeklinde özet bir açıklama yapıldı. Hatay BŞB ulaşım dairesi paylaşımı şöyle:
Hatay HAS Turizm otobüs firması şirketi başkanı Ayhan Kara, sosyal medya hesabı üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın şahsına yönelik ağır suçlama ve ithamlarını ise sürdürdü. KARA’nın nezaket sınırlarını zorlayan üslubuyla yaptığı son paylaşımı da şöyle:
“Bak DİKTARÖR LÜTFÜ, büyükşehrin küçük başkanı, son beş ayın zaten, faşizan yaklaşımının hesabını vereceksin. Yaptığın açıklama bile utanç verici, firma ismi zikretmemişsin, HAS TURİZM’den alıp KAMİL KOÇ’a verdin, hak yok, hukuk yok. HAS Turizm’in kullanımındaki yazıhaneyi DEPREMİ FIRSATA ÇEVİREREK başka bir firmaya verdin, adı belli sanı belli iki firmanın da, GEÇİCİ DEMEZ Mİ BİR DE… Kendini Hatay’ın sahibi sanıyorsun ama aldıklarını tek tek iade edeceksin, bugüne kadar hayatımda boş konuşmadım. Yarın Hatay’dayım inşallah.SIRF SANA MUHALİFİM DİYE YAZIHANELERİMİZİN ELEKTRİĞİNİ KESTİN, şimdi de kullanımızdaki yazıhaneyi NEYE KARŞILIK OLDUĞUNU TAHMİN ETTİĞİMİZ BİR ŞEKİLDE DEVRETTİN. DİKTATÖRÜN DİK ALASISIN” (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version