Hatay BŞB Kurs Merkezindeki 107 Genç Üniversiteli Oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda açtığı YKS kurs merkezinin başarılı sonuçları ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, kurs merkezinde eğitim alan 107 öğrenci, çeşitli yükseköğrenim programlarına yerleşti. Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu başarıyı şu sözlerle paylaştı: “Kurs merkezlerimizde eğitim alan 107 evladımız artık üniversiteli! Gençlerimizin azmi ve öğretmenlerimizin özverisi sayesinde, bu gurur verici başarıyı birlikte paylaşıyoruz. Tüm […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda açtığı YKS kurs merkezinin başarılı sonuçları ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, kurs merkezinde eğitim alan 107 öğrenci, çeşitli yükseköğrenim programlarına yerleşti. Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu başarıyı şu sözlerle paylaştı:

“Kurs merkezlerimizde eğitim alan 107 evladımız artık üniversiteli! Gençlerimizin azmi ve öğretmenlerimizin özverisi sayesinde, bu gurur verici başarıyı birlikte paylaşıyoruz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyoruz.”

Hatay BB Kurs Merkezi’nden üniversiteye yerleşen 107 öğrencinin kazandığı bölümler şöyle:

* 2 kişi Tıp Fakültesi
* 2 kişi Diş Hekimliği Fakültesi
* 6 kişi Mühendislik Fakültesi
* 5 kişi Hukuk Fakültesi
* 4 kişi Mimarlık Fakültesi
* 4 kişi Hemşirelik Yüksekokulu
* 10 kişi Eğitim Fakültesi
* 22 kişi Meslek Yüksekokulları
* 52 kişi Diğer Fakülteler

Exit mobile version