Hatay BŞB spor Ekin Baş İle Devam

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden, Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor, Başantrenör Ekin Baş ile sözleşme yeniledi. Kulüp’ten yapılan açıklamada, “Kulüp tarihimizde, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandırıp, Play-Off etabında yine ilk ve tek finale kalma başarısını gösteren Başantrenörümüz Ekin Baş ile yola devam ediyoruz. Hatay’a tekrar hoş geldin, Ekin Baş” denildi. 3 SPORCU İLE YENİDEN İMZA Herbalife Nutrition […]

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden, Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor, Başantrenör Ekin Baş ile sözleşme yeniledi.

Kulüp’ten yapılan açıklamada, “Kulüp tarihimizde, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandırıp, Play-Off etabında yine ilk ve tek finale kalma başarısını gösteren Başantrenörümüz Ekin Baş ile yola devam ediyoruz. Hatay’a tekrar hoş geldin, Ekin Baş” denildi.

3 SPORCU İLE YENİDEN İMZA

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor, 3 oyuncusuyla da sözleşme yeniledi. Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, sporcuları Büşra Akbaş, Büşra Akgün ve İdal Yavuz ile yeniden anlaştı.

Exit mobile version