Hatay BŞB Spor’un faaliyetlerini durduran Genel sekretere hediye

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Türkiye’nin en üst kategorisindeki Kadınlar Basketbol Şubesi ile Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligindeki takımlarının spor yapmasına son veren kararları alan Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayrettin Güngör’e, voleybol takımı forması hediye edildi. Mehmet Bekmez’in başkanı olduğu kadınlar voleybol takımı adına bir heyet önceki gün Hatay BB’ye giderek Genel Sekreter Hayrettin Güngör’e […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Türkiye’nin en üst kategorisindeki Kadınlar Basketbol Şubesi ile Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligindeki takımlarının spor yapmasına son veren kararları alan Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayrettin Güngör’e, voleybol takımı forması hediye edildi.

Mehmet Bekmez’in başkanı olduğu kadınlar voleybol takımı adına bir heyet önceki gün Hatay BB’ye giderek Genel Sekreter Hayrettin Güngör’e ziyarette bulundu. Ziyaret anısı olarak voleybol forması hediye edildi. Gelişme şöyle paylaşıldı:

“Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanan önceki dönem Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Hayrettin Güngör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak takımımız hakkında bilgiler verdik. Başarı dileklerinde bulundular. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz…”

Evet, gençlerin spor yapmasını engelleyen kararın sahiplerine voleybol forması hediyesi… Yorum sizlerin… – Cemil Yıldız

Exit mobile version