Hatay BŞB’den özenli dokunuş

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Samandağ ilçesinde bulunan Sakarya İlkokulu ve Azize Süleyman Yalçın İlkokulu’nda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çocukların ve öğretmenlerin daha güvenli, mutlu ve verimli bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini hedefleyen belediye, özenle yürütülen çalışmalarla bu okulların altyapısını güçlendirdi. Okulların geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Samandağ ilçesinde bulunan Sakarya İlkokulu ve Azize Süleyman Yalçın İlkokulu’nda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.
Çocukların ve öğretmenlerin daha güvenli, mutlu ve verimli bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini hedefleyen belediye, özenle yürütülen çalışmalarla bu okulların altyapısını güçlendirdi. Okulların geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve değerli öğretmenlerimize daha iyi imkanlar sunması amaçlandı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, tamamlanan bu çalışmaların çocukların eğitim kalitesini artırarak onların geleceğe daha güvenle bakmalarına olanak sağlayacağını belirtti. Ayrıca, okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesinin, öğrencilerin eğitim hayatında daha olumlu bir atmosfer oluşturacağı vurgulandı.
(Yusuf Cemil Karaçay )

Exit mobile version