Hatay Büyükşehir Belediyesi Hizmeti

Esentepe’ye Park… Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Esentepe Mahallesi’ne bir park kazandırdı. Şehit adı verilen park, yeniden tanzim edildi ve önceki gün de açılışı gerçekleştirildi.Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ile İsmet Tokdemir’in de katıldığı park açılışı ile ilgili olarak, Başkan Lütfü Savaş şu paylaşımı yaptı:“Antakya Esentepe Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle bir aradayız. Hatay Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı […]

Esentepe’ye Park…

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Esentepe Mahallesi’ne bir park kazandırdı. Şehit adı verilen park, yeniden tanzim edildi ve önceki gün de açılışı gerçekleştirildi.
Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ile İsmet Tokdemir’in de katıldığı park açılışı ile ilgili olarak, Başkan Lütfü Savaş şu paylaşımı yaptı:
“Antakya Esentepe Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle bir aradayız. Hatay Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan, Şehit Üsteğmen Mehmet Ali Demirbüken Parkı’nın açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, bizleri coşkuyla karşılayan değerli vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”
-Mutlu Yanık-

Exit mobile version