Hatay Büyükşehir Belediyesi hizmeti:

Maşuklu Koruluğu Açılışı Bugün Hatay Büyükşehir Belediyesinin (VŞB) Antakya-Maşuklu Mahalle’sine kazandırdığı koruluk, bugün resmi bir törenle açılıyor. 35 dönümlük alanda oluşturulan koruluğun açılışı, bugün saat 15.30’da yapılıyor. Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katılıyor. Bugünkü açılışa tüm yurttaşların davetli olduğunu söyleyen Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, şu mesajı yayınladı: “Yaptığımız çalışmalarla, güvensiz bir […]

Maşuklu Koruluğu Açılışı Bugün

Hatay Büyükşehir Belediyesinin (VŞB) Antakya-Maşuklu Mahalle’sine kazandırdığı koruluk, bugün resmi bir törenle açılıyor.

35 dönümlük alanda oluşturulan koruluğun açılışı, bugün saat 15.30’da yapılıyor. Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katılıyor. Bugünkü açılışa tüm yurttaşların davetli olduğunu söyleyen Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, şu mesajı yayınladı:

“Yaptığımız çalışmalarla, güvensiz bir ortamdan arındırıp bambaşka bir görünüm kazandırdığımız Antakya Maşuklu Koruluğu’nu, 10 Ekim 2022 Pazartesi günü (bugün) saat 15.30’da açıyoruz. Yürüyüş ve koşu yolları, oturma ve oyun alanları, büfe, restoran gibi birçok özelliği barındıran yeni yaşam alanımızın açılışına tüm halkımızı davet ediyoruz.”

MAŞUKLU KORULUĞU 35 DÖNÜM

Bugün açılışı yapılacak olan Maşuklu Koruluğu, 35 dönümü içeriyor. Daha önce kullanılmayan, atıl, ayrıca uyuşturucu kullananların mekanı haline gelerek bölgede tehlike oluşturan Maşuklu Parkı, şimdi adeta yeşil bir cennet gibi.

Budanan ağaçlar, şık peyzaj çalışmaları, bitkilerden yapılma heykeller üzerindeki süs havuzları ve aydınlatma figürleri ile renk cümbüşünü andıran Maşuklu Koruluğu’nda yürüyüş parkuru, koşu parkuru ile oyun alanları da bulunuyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Maşuklu Koruluğu’nun aydınlatma ihtiyacının, enerji tasarruflu sistemle karşılandığını bildirdi. -Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version