Hatay depremi Berlin’de konuşuluyor

6 Şubat depreminden sonra yıkıma uğrayan 11 il arasında Hatay özel bir yere sahip. Hatay’daki yıkım ve kayıplar hiçbir ilde olmadığı kadar çok oldu. Almanya’nın Berlin şehrinde Hatay’da yaşanan deprem “Theater 28” salonunda masaya yatırılacak ve Berlin’de Hatay depremi konuşulacak. Almanya’nın başkentinde yaşayan 200 bine yakın Türkiye kökenli insanın önemli bir kesiminin de deprem bölgesinden […]

6 Şubat depreminden sonra yıkıma uğrayan 11 il arasında Hatay özel bir yere sahip. Hatay’daki yıkım ve kayıplar hiçbir ilde olmadığı kadar çok oldu. Almanya’nın Berlin şehrinde Hatay’da yaşanan deprem “Theater 28” salonunda masaya yatırılacak ve Berlin’de Hatay depremi konuşulacak.

Almanya’nın başkentinde yaşayan 200 bine yakın Türkiye kökenli insanın önemli bir kesiminin de deprem bölgesinden Almanya’ya gidenler oluşturuyor. İşte bu amaçla 6 Şubat depremi Theater 28’de konuşulacak. Etkinlikte Hatay’ı temsilen Hatay Kültür Sanat Edebiyat Platformu üyesi yazar Müslüm Kabadayı sunum yapacak. Etkinlikte ayrıca belgesel gösterimi, kitap tanıtımı ve söyleşiler gerçekleşecek.

12 ağustos 2023 tarihinde gerçekleşecek etkinlik saat 19:00 da başlayacak. Etkinlik Prinzenallee 33 adresindeki Theater 28 salonunda gerçekleşecek.

Exit mobile version