Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Hastanesi’nde Onkoloji Ünitesi

Halk Sağlığı Müdürü Dr.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bayram KERKEZ, Kanser Şube Müdürü Hüseyin DURGUN ve Aile Hekimlerinin katılımıyla, Antakya Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ile Hatay Devlet Hastanesi Onkoloji Merkezi’ne birer tanıtım ziyareti düzenledi.
Antakya KETEM’e düzenlenen ziyarette, KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Nilüfer Elveren Bulduklu tarafından, merkezin tanıtımı ve çalışmaları hakkında Aile Hekimlerine bilgilendirmede bulunuldu.
Onkoloji Merkezi’ne düzenlenen ziyarette; Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Funda ÇUKURÇAYIR, Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Beyza GÜRLER ve Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Deniz ERSOY tarafından, Onkoloji Merkezi’nin tanıtımı, merkeze başvuran kanser hastalarına uygulanan tedavi yöntemleri ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.
Hatay İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bayram Kerkez, “İlimiz Hatay Devlet Hastanesi’nde Onkoloji Merkezi’nin tam donanımlı cihaz ve doktor kadrosuyla hizmet veriyor olması halkımız için büyük fayda sağlamaktadır. Kanser tedavisi için il dışına gitmeye gerek kalmadan, hastalarımız maddi ve manevi kayba uğramadan, tedaviler ilimizde yapılabilmektedir” dedi. -A. Halik Görün-