Hatay Karaağaç’a modern park

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilimiz Arsuz ilçesi karaağaç mahallesinin Fahura mevkii olarak bilinen bölgesinde 15 dönümlük modern bir parkı tamamlamak üzere Büyükşehir yetkilileri: ”15.000 m² alana sahip ‘Fahura Park’la Hatay’ımızın incisi Arsuz’a yeni bir park daha kazandırıyoruz. Hep birlikte yeşilin ve açık havanın tadını çıkaralım! ” paylaşımı yapıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi Arsuz ilçesinin Karaağaç Övündük Mahallesine […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilimiz Arsuz ilçesi karaağaç mahallesinin Fahura mevkii olarak bilinen bölgesinde 15 dönümlük modern bir parkı tamamlamak üzere Büyükşehir yetkilileri: ”15.000 m² alana sahip ‘Fahura Park’la Hatay’ımızın incisi Arsuz’a yeni bir park daha kazandırıyoruz. Hep birlikte yeşilin ve açık havanın tadını çıkaralım! ” paylaşımı yapıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Arsuz ilçesinin Karaağaç Övündük Mahallesine park yapıyor. 15 bin metrekarelik alan içerisindeki park içinde, 430 m² 2 adet çocuk oyun alanı, 540 m yürüyüş yolu, süs havuzu, oturma alanları, fitness aletlerı, 446,58 m² havuz, Yol genişliği 1,5 m, Halka açık büfe, Bay /bayan lavabo olacak. Ekipler tarafından yeşillendirme çalışmalarının devam ettiği Fahura Park’ın en yakın zamanda tamamlanarak kentin sosyal yaşantısına kazandırılması amaçlanıyor. (Meriç Demiray) 

Exit mobile version