Hatay Büyükşehir Belediyesi, Belen Kaymakamlığı ve Belen Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Belen Yayla Şenlikleri, Hatay Medeniyetler Korosu’nu ağırlayacak.
Şef Yılmaz Özfırat yönetimindeki koro, yarın akşam saat 20.00’de Belen Atatürk Parkı’nda sahneye çıkacak. Hatay’ı ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil eden topluluk, farklı kültürlerin izlerini taşıyan sevilen eserleri Belenliler için seslendirecek.
Hatay’ın inanç ve kültür çeşitliliğini müziğin ortak diliyle yansıtan koronun konseriyle, şenliklerin akşam programında vatandaşlara renkli ve coşkulu anlar yaşatılması bekleniyor.
HBB yetkilileri, Hatay’ın kültürel değerlerinin tanıtılmasına katkı sağlayan proje ve sosyal etkinliklere destek vermeyi sürdüreceklerini belirtirken, tüm vatandaşlar konsere davet edildi.
