Hatay-Menemen

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta zirvenin en tepesindeki 2 ekibin zorlu mücadelesi yarın Hatayspor, Lig’in 26.haftasında 18.galibiyet için yarın lider Menemen Belediyespor’la oynuyor. Maç, Antakya Atatürk Stadı’nda saat 15.00’te. Bordo-Beyazlı ekipte eksik yok, sahaya tam kadro çıkacak. Hatayspor, rakibini yenerek zirve yolunda avantaj elde etmek, Lider Menemenspor da puanlar ya da puanla dönerek zorlu Hatay […]

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta zirvenin en tepesindeki 2 ekibin zorlu mücadelesi yarın

Hatayspor, Lig’in 26.haftasında 18.galibiyet için yarın lider Menemen Belediyespor’la oynuyor. Maç, Antakya Atatürk Stadı’nda saat 15.00’te. Bordo-Beyazlı ekipte eksik yok, sahaya tam kadro çıkacak. Hatayspor, rakibini yenerek zirve yolunda avantaj elde etmek, Lider Menemenspor da puanlar ya da puanla dönerek zorlu Hatay deplasmanını en az kayıpla tamamlamak istiyor.
Maç çok zorlu geçeceğe benziyor. Hatayspor, hafta boyunca kapılarını dış dünyaya kapadı. Ancak çalışmaların çok verimli geçtiği, futbolcuların çok moralli olduğu, yarınki maçta “O sene, bu sene” sözünü gerçekleştirmek üzere lideri puansız göndermede kararlı oldukları ifade ediliyor.
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version