Hatay sahillerinde kirli atık temizliği

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasına göre, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Arsuz, Dörtyol, Erzin, İskenderun, Payas, Samandağ ve Yayladağı ilçelerinde denize kıyısı bulunan bölgelerde kıyı temizliği gerçekleştirdi. Deniz canlılarının yaşam alanlarının korunmasını hedefleyen çalışmaya 80 personel katıldı. Çalışma kapsamında 158 kilometrelik sahil şeridi atıklardan arındırıldı. Temizlik çalışmalarının deniz ekosisteminin sürdürülebilirliği için önemli bir adım […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasına göre, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Arsuz, Dörtyol, Erzin, İskenderun, Payas, Samandağ ve Yayladağı ilçelerinde denize kıyısı bulunan bölgelerde kıyı temizliği gerçekleştirdi. Deniz canlılarının yaşam alanlarının korunmasını hedefleyen çalışmaya 80 personel katıldı.
Çalışma kapsamında 158 kilometrelik sahil şeridi atıklardan arındırıldı. Temizlik çalışmalarının deniz ekosisteminin sürdürülebilirliği için önemli bir adım olduğu belirtildi. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version