Hatay SMMMO’da Değişim Mesajı Var

Hatay Serbest Muhasebeci Malı Müşavirler Odası’nda yönetimde değişim isteği yükseliyor. Ali Uçkan önderliğinde bir araya gelen Selahattin Hamurcu, Mehmet Mirioğlu, Gönül Bostancı, İbrahim Büyükaşık, Abdulgani Megemisoğlu, İnal Öfkeli, Ali Mansuroğlu, İsmail Miçooğulları ve Gülay Miçooğulları’ndan oluşan ekip, değişim talebini duyurdu. Ekip, “Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı rahmetle anarken ‘Hatay Değişim Grubu’ zaman daraldı. Meslek için, meslektaş için […]

Hatay Serbest Muhasebeci Malı Müşavirler Odası’nda yönetimde değişim isteği yükseliyor. Ali Uçkan önderliğinde bir araya gelen Selahattin Hamurcu, Mehmet Mirioğlu, Gönül Bostancı, İbrahim Büyükaşık, Abdulgani Megemisoğlu, İnal Öfkeli, Ali Mansuroğlu, İsmail Miçooğulları ve Gülay Miçooğulları’ndan oluşan ekip, değişim talebini duyurdu.

Ekip, “Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı rahmetle anarken ‘Hatay Değişim Grubu’ zaman daraldı. Meslek için, meslektaş için çalışmalar başladı mı?” mesajıyla, mevcut yönetimin yerine yeni bir anlayış ve yaklaşımla hizmet etme arzularını ifade etti.

Bu değişim isteği, odadaki mevcut yönetim yapısının gözden geçirilmesi ve meslektaşların ihtiyaçlarına daha iyi cevap verecek bir yönetime geçişin gerekliliğini vurguluyor.

Exit mobile version