Hatay Tabip Odası’ndan Ankara Çıkarması

Hatay Tabip Odası başkan Sevdar Yılmaz öncülüğünde Hatay Tabip Odası Yönetim kurulu üyesi Servet Altan ve Hatay tabip Odası Onur Kurulu başkanı Ali Kanatlı ile birlikte Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. TBMM’de Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman, Servet Mullaoğlu, Nermin Yıldırım Kara, Necmettin Çalışkan ve Mehmet Güzelmansur’u makamlarında ziyaret eden heyet, özellikle ilimizi ilgilendiren önemli […]

Hatay Tabip Odası başkan Sevdar Yılmaz öncülüğünde Hatay Tabip Odası Yönetim kurulu üyesi Servet Altan ve Hatay tabip Odası Onur Kurulu başkanı Ali Kanatlı ile birlikte Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

TBMM’de Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman, Servet Mullaoğlu, Nermin Yıldırım Kara, Necmettin Çalışkan ve Mehmet Güzelmansur’u makamlarında ziyaret eden heyet, özellikle ilimizi ilgilendiren önemli konularda istişarelerde bulundu.

Heyet ayrıca EMEP Genel başkan yardımcıları Sevda Karaca ve İskender Bayhan ile de bir görüşme yaptı. Görüşmelerde 6 Şubat depreminden sonra özellikle sağlık alanında ilimiz genelindeki sorunlar dile getirildi.

Başkan Sevdar Yılmaz son derece sıcak karşılandıkları görüşmelerden ötürü Milletvekillerine ayrı ayrı teşekkür etti. – Tamer Yazar

Exit mobile version