Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay uçuşlarına ne oldu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun açıklamaları doğrultusunda, 29 Mart Cuma günü yeniden başlayan Hatay Havalimanı uçuşlarıyla ilgili olarak, iniş-kalkışlarla ilgili yeniden sorunlar yaşanıyor.

İlk 3-4 günlük uçuşların ardından Hatay Havalimanı’ndan sağlıklı uçuş yapılamadığı gibi bir kısım inişler de gerçekleştirilemiyor. Son yaşanan iptal gelişmesiyle ilgili olarak, yetkililer hava muhalefeti nedeniyle uçuşun yarına ertelendiğini ve yolcuların kalacakları yerlere araçlarla sevk edileceğini bildirdi.

Son olarak, İstanbul-Hatay Anadolu Jet uçağının Hatay Havalimanı’na inemediği ve Anadolu Jet’in İstanbul-Hatay uçağının 2 kez Adana’ya iniş yapmak zorunda kaldığı bildirildi.

Bir yolcu yakınının sosyal medyada yaptığı mizahi paylaşımda “AnadoluJet’in yer hizmetleri ve şirket ilgisizliği, gelen ve giden yaklaşık 360 yolcu ve yakınlarını mağdur etmiştir. Sorumlu ve yöneticilerin boyunlarına gıyaben madalya takılmasına hak kazandığı” mesajı dikkat çekti. – Yusuf Cemil Karaçay -bu