Hatay Valiliği’nden 100. yıla özel resepsiyon

Hatay‘da Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü münasebetiyle Hatay Valiliğince resepsiyon düzenlendi. Vali Masatlı, resepsiyona katılanları eşi Esra Masatlı ile karşıladı. Masatlı, daha sonra davetlilerle bir araya gelerek sohbet etti, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. Resepsiyona  milletvekilleri, belediye başkanları, kurum müdürleri, şehit yakınları ve gaziler, askeri ve mülki erkan ile davetliler katıldı. Resepsiyonla ilgili olarak Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle […]

Hatay‘da Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü münasebetiyle Hatay Valiliğince resepsiyon düzenlendi. Vali Masatlı, resepsiyona katılanları eşi Esra Masatlı ile karşıladı.

Masatlı, daha sonra davetlilerle bir araya gelerek sohbet etti, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. Resepsiyona  milletvekilleri, belediye başkanları, kurum müdürleri, şehit yakınları ve gaziler, askeri ve mülki erkan ile davetliler katıldı.

Resepsiyonla ilgili olarak Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Büyük ve Güçlü Türkiye’mizin Yüzyılı Kutlu Olsun. Valimiz Mustafa Masatlı ve eşi Esra Masatlı Hanımefendi, Cumhuriyet Bayramı’nın 100.yıl Dönümü Kabul Töreni’nde ilimizin kıymetli protokolü, şehit yakınlarımız, gazilerimiz, milli sporcularımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldi. Törende katılımcıların bayramını kutlayan Valimiz: “Cumhuriyetimizin 100. yaşıyla beraber, aynı zamanda Türkiye Yüzyılımıza giriyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşundaki hissiyatın ışığında, 2053 ve 2071 vizyonuyla, ülkemiz ve milletimiz için gerekli adımları, Türkiye Yüzyılında da atarak daha güçlü yarınlara, milletimizin tüm unsurlarıyla, birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza yürümek kararlılığı ve azmindeyiz.” (aa)

Exit mobile version