Hatay Valiliği’nden meteorolojik uyarı

Hatay Valiliği, Meteoroji Müdürlüğünden alınan bilgilere göre 19.01.2024 18.00-20.01.2024 06,00 arasında oluşması muhtemel yağışlara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Doğu Akdeniz bölgesinde beklenen yerel kuvvetli yağışlar nedeniyle vatandaşlar uyarıldı. Bu akşam saatlerinden itibaren başlayacak olan yağışların, yarın sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Osmaniye ve Hatay illeri ile Adana’nın […]

Hatay Valiliği, Meteoroji Müdürlüğünden alınan bilgilere göre 19.01.2024 18.00-20.01.2024 06,00 arasında oluşması muhtemel yağışlara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Doğu Akdeniz bölgesinde beklenen yerel kuvvetli yağışlar nedeniyle vatandaşlar uyarıldı. Bu akşam saatlerinden itibaren başlayacak olan yağışların, yarın sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Osmaniye ve Hatay illeri ile Adana’nın doğu kesimleri (Ceyhan, İmamoğlu, Kozan, Feke, Saimbeyli, Sarıçam, Tufanbeyli, Yüreğir, Yumurtalık) ve Kahramanmaraş’ın güney kesimleri (Türkoğlu, Andırın), yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışla etkilenecek.

Vatandaşların, bu süreçte ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Ayrıca, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve yerel dolu yağışı gibi etkilerin de göz önünde bulundurulması gerektiği ifade edildi.

Exit mobile version