Hatay Valisi Mustafa Masatlı Uzun Çarşı Esnafının Bayramını Kutladı

Geçtiğimiz günlerde Hatay’a yeni atanan vali Mustafa Masatlı Tarihi İpek yolu üzerindeki önemli ticaret merkezlerinden biri olan Antakya uzun çarşı esnaflarını ziyaret etti. Hatay valisi Mustafa Masatlı; Esnaflarımızın ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşların kurban bayramı kutladı. Uzun çarşı esnaflarını tarafından büyük bir misafirpervikle karşılayan esnaflar Hatay’a yeni atanan vali Masatlı’ya yöresel ürünler ikram etti. Hatay […]

Geçtiğimiz günlerde Hatay’a yeni atanan vali Mustafa Masatlı Tarihi İpek yolu üzerindeki önemli ticaret merkezlerinden biri olan Antakya uzun çarşı esnaflarını ziyaret etti.

Hatay valisi Mustafa Masatlı; Esnaflarımızın ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşların kurban bayramı kutladı. Uzun çarşı esnaflarını tarafından büyük bir misafirpervikle karşılayan esnaflar Hatay’a yeni atanan vali Masatlı’ya yöresel ürünler ikram etti.

Hatay valisi Masatlı; “Uzun çarşımızın dokusuna uygun olarak tekrar eski günlerine kavuşturacak, yerli ve yabancı misafirlererimizi ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Exit mobile version