Hatay ve diğer illerde Teşkilatlanma zamanı

AK Parti eski Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in Parti Genel Sekreteri olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA Partisi) il ve ilçe teşkilatlanması için harekete geçildi. Ali Babacan liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA Partisi), Türkiye genelinde teşkilatlanma için düğmeye basıldı. Teşkilatlarda görev alacak isimleri belirlemek için, Parti içinde 18 bölge komisyonu oluşturuldu. Komisyonlar, teşkilatlanma çalışmalarına, il […]

AK Parti eski Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in Parti Genel Sekreteri olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA Partisi) il ve ilçe teşkilatlanması için harekete geçildi.

Ali Babacan liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA Partisi), Türkiye genelinde teşkilatlanma için düğmeye basıldı. Teşkilatlarda görev alacak isimleri belirlemek için, Parti içinde 18 bölge komisyonu oluşturuldu. Komisyonlar, teşkilatlanma çalışmalarına, il ve ilçe örgütlerinde görev almak isteyen ve başvuruları internet üzerinden alınan gönüllülerle başlayacak. Pandemi nedeniyle gönüllülerle görüşmeler, “video konferans” gibi uzaktan iletişim yöntemi ile yapılacak.
-VİRÜS ÖNLEMİ-
Koronavirüs salgını nedeniyle, siyasi partiler, toplu etkinliklerini ve kongrelerini iptal etmek veya ertelemek zorunda kaldı. Ancak siyasi partiler, video konferans sistemi aracılığıyla, mümkün olabilen siyasi faaliyetlerini sürdürüyor.
Kuruluş dilekçesini 10 Mart’ta İçişleri Bakanlığı’na sunan Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi de, teşkilatlanma çalışmaları için salgın koşullarını da dikkate alarak planlama yaptı. Parti kaynaklarının verdiği bilgiye göre, salgın nedeniyle teşkilatlanma çalışmalarının sekteye uğramaması için, öncelikle, video konferans üzerinden görüşme yöntemiyle çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı.
AK Parti eski Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in Parti Genel Sekreteri olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA Partisi), Hatay yapılanmasında kimlerin görev alacağı şimdiden merak konusu oldu. Tamer Yazar

Exit mobile version