Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’a 350 Öğretmen Geldi

TED Ev Sahipliğinde “9.Fen

TED Ev Sahipliğinde “9.Fen Bilimleri Paylaşımı Zirvesi”

Hatay TED Koleji, Bu yıl 9.su düzenlenen Fen Bilimleri Paylaşım Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı. TED Hatay Koleji Fen Bilimleri Öğretmenleri Büşra Akkiren, Taner Oktay ve Olcay Çakır’ın organize ettiği Fen Bilimleri Paylaşım Zirvesi’nin amacı, “Bir öğretmen değişir, dünya değişir” şeklinde tanımlandı.
TED Hatay Koleji, bu amacı hareketlendiren ve ülkemizin her bir köşesinden “Eğitim” diyerek yola çıkan 350 öğretmeni ağırladığını belirttiği etkinlikle ilgili açıklamasında şunları kaydetti:
“Eğitime ve bilime verdiği önem ile dikkat çeken TED Hatay Koleji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Doç. Dr. Mustafa Özat, zirvenin açılış konuşmasını gerçekleştirerek, YGA ile işbirliklerinin ve çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Geleceğin vicdanlı ve donanımlı, çift kanatlı liderlerini yetiştiren Young Guru Academy’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sinan Yaman, ‘Çift Kanatlı Öğretmenler: Bilim ve Erdemi Buluşturan’ başlıklı konuşmasını yaptı. YGA hayal ortağı olan TAV Havalimanı CEO’su Mustafa Sani Şener, “Kalkınma İçin Bilim ve Eğitim Seferberliği” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi. 46 farklı atölyenin gerçekleştiği; farkındalık, farklılık, yaratıcılık gibi birçok etkenin var olduğu bu etkinlikte, katılımcı öğretmenlerimize, Lego Education ve inovaThink çekilişi sonucunda ücretsiz eğitim imkanı sunuldu.”