Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’a destek olacağız

TÜSİAD Başkan Erol Bilecik,

TÜSİAD Başkan Erol Bilecik, memleketinde hemşeri ziyaretlerinde…

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TUSİAD) Başkanı Erol Bilecik, bu göreve seçildikten sonra ilk kez geldiği memleketi Hatay’da kurumsal ziyaretler gerçekleştiriyor.
İki gündür Antakya’da, Valilik’ten en alt kurumlara kadar protokol ziyaretleri gerçekleştiren Erol Bilecik, TÜSİAD olarak Hatay’a destek olacaklarını, sanayici ve girişimcilerin önünü açacak projelerde işbirliği içinde olacakları mesajını verdi. TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, Çarşamba ve Perşembe günleri; Hatay Valiliği, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Antakya Ticaret Borsası, Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı, Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği, Hatay Genç İşadamları Derneği yöneticileriyle görüşmelerde bulundu.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, geldiği Hatay’da ilk sivil kurum ziyaretini HESOB’a yaptı. Bilecik, eşi ile birlikte geçekleşen bu ziyaretiyle ilgili olarak, “Her zamanki gibi Hatay’a büyük katkımız olacaktır. Ben esnaf çocuğuyum. Onun için ilk ziyaretim HESOB’a oldu. Hepinize teşekkürler” dedi.
Dün sabah da ziyaretini Antakya Ticaret Borsası’na yapan TUSİAD Başkanı Erol Bilecik, açıklamasında, ellerinden geldiğince Hatay’ın kalkınması için elbirliği ve güç birliği içinde olacaklarını, destekte bulunacakları bilgisini verdi.
ATB Başkanı Mehmet Ali Kuseyri de, TUSİAD Başkanı Erol Bilecik’e ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti ve şöyle devam etti:
“Antakya’mıza gelerek, Borsamıza yaptıkları ziyaret bizleri çok mutlu etmiştir. Bir Hataylı olarak TUSİAD Başkanı seçilmeniz bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bu üstlenmiş olduğunuz büyük emaneti, Türkiye’ye hizmet sevdasıyla ilimizi de parlatarak büyük başarılara imza atacağınıza inancımız tamdır.
Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü, güzel demokratik bir geleceğe kavuşması için Antakya Ticaret Borsası olarak sorumluluklarımızın farkında olmak, bu yükümlülükleri yerine getirirken sadece kendimizin değil tüm milletimizin menfaatlerini göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz.
Hedeflerimizi yüksek tutarak, ülkemizin kalkınmasına paralel bir hızla gelişmeye devam eden ve bölgesinin parlayan yıldızı olan güzel ilimiz Hatay’da sizlerle işbirliği içinde zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde kullanarak, geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimize gönülden inanıyoruz. Biz de Antakya Ticaret Borsası olarak bu yolda her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu ziyaretlerin bizler için son derece faydalı olacağı düşüncesindeyim. Bugün bizleri ziyaret eden, birleştirici ve bütünleştirici Hatay Sevdalısı olan TUSİAD Başkanı Sayın Erol Bilecik’e teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” -Cemil Yıldız-