Hatay’da 12 yaşındaki çocuğa şiddet ve darp

Samandağ'da yaşanan olayda, bir şahıs okuldan çıkan 12 yaşındaki çocuğa saldırarak darp etti. Olay anları cep telefonu kamerasına yansıdı ve saldırganların ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Samandağ’da Okul Çıkışı Şiddet: 12 Yaşındaki Çocuk Saldırıya Uğradı
Hatay’ın Samandağ ilçesinde, okul çıkışında yaşanan darp olayı büyük tepki çekti. Kurtderesi Mahallesi’nde yaşanan olayda, 12 yaşındaki bir çocuk, okul sonrası eve giderken saldırıya uğradı. Adem Nural Ortaokulu öğrencisi Y.E.Ö., arkadaşlarıyla birlikte kurs çıkışında evine dönmek isterken mahallede yaşayan bir şahıs tarafından darp edildi. Şiddet anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Saldırgan Gürültü Yaptıkları Gerekçesiyle Çocuklara Saldırdı
Olay, Kurtderesi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahallede yaşayan S.N. adlı şahıs, okul çıkışında çocukların gürültü yaptığını öne sürerek 12 yaşındaki Y.E.Ö.’ye fiziksel saldırıda bulundu. S.N.’nin oğlu da kısa süre sonra olaya dahil oldu ve küçük çocuğu darp etti. O anlar, çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Aileden İhbar: Şiddet Sonrası Adli Süreç Başlatıldı
Darp edilen çocuğun ailesi, olayı öğrendikten sonra hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, konuyla ilgili soruşturma başlattı. Çocuğa saldıran şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Küçük çocuğun ifadesi ise pedagog eşliğinde alındı.
Kamera Görüntüleri Şiddetin Boyutunu Gözler Önüne Serdi
Cep telefonu ile kaydedilen görüntüler, olayın büyüklüğünü ve yaşanan şiddeti net bir şekilde ortaya koydu. Görüntülerde, S.N.’nin 12 yaşındaki çocuğa yönelik saldırısı ve sonrasında oğlunun da darp olayına dahil olduğu görülüyor. Ailenin şikayetçi olduğu olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.
Mahallede Tepki: Şiddete Karşı Önlem Çağrısı
Olayın ardından mahalle sakinleri, okul çevresinde güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini belirtti. Samandağ halkı, özellikle çocuklara yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, benzer olayların tekrar yaşanmaması için yetkililere çağrıda bulundu.

Exit mobile version