“Hatay’da 26 ASM’ye Doktor Atamaları”

Hatay il genelinde doktor ihtiyacı olan 26 Aile Sağlık Merkezi’nde (ASM) yapılacak atamalar için geri sayım başladı. Atamalar, puan usulü ve kura sistemiyle 10 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Hatay İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, atamaların 10 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00’te Altınçay Mahallesi’ndeki İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirileceğini duyurdu. Vali Yardımcısı Gökay İÇEN başkanlığındaki Yerleştirme […]

Hatay il genelinde doktor ihtiyacı olan 26 Aile Sağlık Merkezi’nde (ASM) yapılacak atamalar için geri sayım başladı. Atamalar, puan usulü ve kura sistemiyle 10 Temmuz Çarşamba günü yapılacak.

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, atamaların 10 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00’te Altınçay Mahallesi’ndeki İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirileceğini duyurdu. Vali Yardımcısı Gökay İÇEN başkanlığındaki Yerleştirme Komisyonu’nun gözetiminde yapılacak atamalarla ilgili süreç, geçtiğimiz günlerde sona eren başvuruların ardından başlatıldı.

Hatay’da toplam 26 ASM’nin doktor ihtiyacı bulunuyor. İhtiyacın büyük bir kısmı Antakya ilçesinde yoğunlaşırken, atamaların ilçeler arasında dağılımı şu şekilde:

Atamaların yapılmasıyla birlikte, Hatay’daki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. – Volkan İcil-

Exit mobile version