Hatay’da 3 Okula 87.266 Euro Hibe

Erasmus+ Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği alanında kabul edilen 94 projenin 3’ü, ilimiz okullarına ait. Hatay’dan 3 okul, toplam 87.266 Euro hibe desteği almaya hak kazandı. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Türkiye geneli 87 okuldan 3’ünün ilimizden seçildiğini kaydederek, bu okulları ve katıldıkları proje adlarını şöyle sıraladı: -Denizciler Mustafa […]

Erasmus+ Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği alanında kabul edilen 94 projenin 3’ü, ilimiz okullarına ait. Hatay’dan 3 okul, toplam 87.266 Euro hibe desteği almaya hak kazandı. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Türkiye geneli 87 okuldan 3’ünün ilimizden seçildiğini kaydederek, bu okulları ve katıldıkları proje adlarını şöyle sıraladı:

-Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu: Sen de Yakalaya bilirsin…

-Samandağ-Uzunbağ Ortaokulu: Sanal zorbalığı durdur; şefkati, hoşgörüyü yaygınlaştır, derinleştir, kelebek etkisi yarat…

-Payas Fatih Ortaokulu: Sosyal Becerilerin Gelişmesinde Ben de Varım…

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Erasmus projeleriyle hibe desteği kazanan 3 okulun yönetici, öğretmen ile öğrencilerini kutladığı paylaşımında şöyle dedi:

“İlimizden hibe alan okul ve kurumlarımızın öğrenci, öğretmen ve yöneticilerini gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.”

-Haber/Duygu Ertaş-

Exit mobile version